понеделник, 26 декември 2011 г.

Блясък и илюзия...

Здравейте, приятели :)

Коледа отмина заедно с безценните мигове, прекарани с близките ни хора у дома. Надявам се, че за вас празникът е бил пълен с усмивки и добро настроение и ще остане в сърцата ви като скъп спомен, който ще ви кара да се усмихвате през дългите зимни вечери.

Идва ред на новогодишните празници. И докато Коледата е за семейството, домашния уют и топлината, то Нова година е времето за истинско парти. А какво е партито без своята Пепеляшка? Колко от вас ще прекарат празника у дома? И колко са решили да се забавляват навън? В зависимост от естеството на партито трябва да изберем и подходящото облекло. Какво ще кажете тази година да добавим малко блясък?


Зимата, снежинките, партито, новогодишната нощ. Всичко е не за това какви сме, а какви искаме да бъдем. Блестящи.

Кога, ако не сега да си поиграем с илюзията?


Почувствайте се уверени, поглезете се с нещо, създадено само за вас. И дори и да ви липсва вдъхновение, никога не се отказвайте. В повечето случаи то се крие право в сърцата ни и чака да бъде отключено.


Кое момиче не мечтае за блясково парти, за онова единствено парти, в което ще се почувства като принцеса? Докажете си, че можете. Потърсете блясъка в себе си.


Не забравяйте, илюзията не е лъжа. Тя е магия, мистерия, загадка, която чака да бъде открита.



Стилът е във всеки от нас. Той е толкова различен, колкото ДНК-то ни. Бъдете верни на себе си.

С много любов,

Дж.

Весели празници!


2 коментара:

  1. Прекрасна статия, очаквам с нетърпение Нова Година! Моята рокля е готова за парти! :)

    ОтговорИзтриване