петък, 2 декември 2011 г.

10 идеи за коледен подарък за момиче...

Здравейте, приятели!

Наближава Коледа, а с нея и трескавото обикаляне за подаръци.
Всички сме били изправени пред предизвикателството как да зарадваме любимите си хора.

Какво да изберем?

Това не е чак толкова важно, колкото вниманието към детайла и любовта, която ще добавим при поднасянето му.

Не забравяйте - подаръкът трябва да е от сърце, да бъде достатъчно личен, без да се натрапва или задължава, с него целим да зарадваме човека до нас без да очакваме нищо в замяна.

Един съвет: преди да отидете на пазар, замислете се какво може да направи близките ви щастливи. Всеки от нас има свои интереси - някои обичат книгите, други красивите дрехи, аксесоарите, някои биха се зарадвали на нещо за дома, докато други биха намразили подобен подарък.
Тъй че ако майка ви, сестра ви, гаджето си падат по литература или компютри например, не им взимайте пантофи. Направете го малко по-лично. Така не само ще засвидетелствате любовта си, но и ще им покажете, че се интересувате от тях.

Ако обаче вече сте се изчерпали откъм оригинални идеи, или трябва да подарите нещо и на колега, на някой, който не ви е близък и за когото не знаете чак толкова много, подарете нещо стандартно, но с достатъчно внимание и оригиналност, та да не си каже никой, че просто отбивате номера...

Ето някои идеи, които подплатени с малко фантазия и любов могат да се окажат перфектния подарък за роднините, приятелите и колегите.

1. Ръкавици:
Но не просто най-обикновени ръкавици, взети набързо от някой смесен магазин или сергия. Нека покажем, че ни пука...2. Ароматна свещ:
Нещо красиво, ароматно и романтично. Направете комплект от различни модели и марки, покажете любовта си ;)3. Дамска чанта:
Достатъчно семпла, за да бъде неангажираща, достатъчно лъскава, че да накара момичето да се почувства специално4. Портмоне


5. Комплект с козметика:

Не купувайте някой от онези готови, опаковани комплекти с душ гел и шампоан или някакъв парфюм, чийто аромат дори не можете да пробвате, защото е опакован в някакв лъскав рекламен пакет. Именно с подобен подарък отбивате номера.
Вместо това изберете няколко крема - не нещо, което е от първа необходимост, а такова, което ще поглези сетивата и самочувствието:6. Шал ( но не само един ;) )7. Чантичка за гримове с малка изненада:

Какво ще кажете за това?

8. Коледна играчка: нещо красиво, много празнично и много блестящо, подходящо за всеки


9. Комплект гривни

Няма момиче, което да не обича бижутата. Въпросът е да уцелим точният стил ;)


10. Кутия за бижута:


Е, можем да бъдем и малко по-скромни:


С много любов,

Дж. ;)

3 коментара:

 1. Страхотна статия! А дървената кутия за бижута е уникална!
  :))))))

  ОтговорИзтриване
 2. Чудя се какво ще ми подари приятелят ми и реших да потърся "подаръци за момиче". Мисля, че почти на нищо от тези не бих се зарадвала. Освен може би на коледния сувенир и гривна, но обикновена гумена и примерно да е гравирано нещо и той да има същата. Иначе ми омръзна да ми подарява скъпи бижута, които рядко слагам.

  ОтговорИзтриване
 3. Така е, всичко е строго индивидуално. Стига да познава вкуса ви, съм сигурна, че ще избере нещо подходящо. Аз напоследък вместо на бижута и украшения, се радвам повече на неща за дома :)

  ОтговорИзтриване