събота, 31 март 2012 г.

Нещо като експеримент_представяне


Не, няма да си говорим за физически и химически експерименти, няма да опитваме да променим света. Това, което ще опитаме да открием, е какво ни прави доволни от себе си и от живота, който водим. Как с малкото което имаме, да постигнем многото, което искаме.

Пролетта настъпи, а заедно с нея модата на пастелните тонове, свежестта и лекотата, които така отчаяно искахме да си върнем през зимните месеци. Дърветата вече се разлистиха, докато ние още чакаме да дойде подходящия момент за промяна.
Скоро отново ще е лято и ще се питаме кога мина времето, което така предвидливо бяхме запазили за себе си.

Ето и първата стъпка на експеримента. Обещайте си, че ще намерите време да се погрижите за себе си. Един час в седмицата, пет минути на ден повече, цял ден от месеца. Просто да си обещаем и да го направим, защото едно е да искаш да постигнеш нещо, второ да се хвърлиш на гребена на вълната и съвсем трето да постигнеш желания резултат.

Извод от експеримент 1: Да се забавляваме, докато опитваме. Нали го правим за себе си? А какъв е смисълът да опитваме, ако не се чувстваме добре по време на опита?

Е, надявам се, че успях да ви надъхам за промяната.
След като обмислим идеята, идва време за експеримент 2. Истината е в прическата. Оставям ви да помислите за нея, защото тя е една от най-важните съставки за нашия опит.

Помислете и по този въпрос, той го заслужава ;)

До следващия път,
с много любов,

Дж. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар