събота, 28 януари 2012 г.

Какво да носим през зимата

Зимата е в разгара си, навън всичко е затрупано в сняг и докато се чудим как да преминем през поредната дълбока до коленете преспа, нека обърнем внимание на зимното облекло.
Вероятно повечето от вас са се снабдили с необходимите палта, шалове, ботуши, шапки, но защо не помислим и за нещо ново? Никога не е късно за импулсивна покупка и малко глезене дори и в студените зимни месеци.




Нека вкараме малко цвят. Не ви ли омръзна от класическото зимно палто в черно, кафяво, бежово? Време е да се откроим, да покажем малко стил и индивидуалност:


Да не забравяме и обувките. Ако всеки ден извървявате много път пеша, задължително е да имате солидни, здрави ботуши с грайфер. Дори и такива ботуши обаче се нуждаят от вашата индивидуалност. Освен това един допълнителен чифт ботуши, дори и за всеки случай, никога не е излишен:


Лично аз винаги съм предпочитала прилепналите по крака дънки. Не обичам класическия тип с широк крачол, защото по някаква странна причина просто се чувствам неудобно с тях. Но това, че обичаш само един модел, не означава, че не можеш да вложиш част от себе си в него:


Елегантни и все пак топли и удобни. Разбира се, че можем да го постигнем с блузите, които носим. Те са основна част от облеклото ни, това, което изразява най-точно същността ни и което остава най-видимо, докато стоим зад бюрото, на студентската банка в университета, в кафето, дискотеката или където и да било. Затова и трябва да им обръщаме особено внимание. Дори и най-семплият модел, съчетан подобаващо с останалата част от облеклото, може да направи чудесно първо впечатление:


И тъй като аксесоарите имат също толкова голямо значение, да не забравяме шаловете, шапките и ръкавиците:


Аз лично предпочитам една шапка, издържана в подходящия за мен стил и цвят, който отива на всичко останало. Например сива, плетена, като тази на горната снимка. Можем да я съчетаем с всякакви цветове и пак да изглеждаме елегантно.

Не забравяйте да се усмихвате. Животът е низ от цветове, ние сме тези, които определяме основния тон.

Желая ви една прекрасна снежна и изпълнена с усмивки събота.

С много любов,

Дж.

Няма коментари:

Публикуване на коментар